NM+_logo_neg - kopia

Vi har lanserat en ny onlinekurs

Förstå och tolka kliniska studier - Statistik utan matematik

Med en enastående mix av praktisk undervisning och expertinsikter från branschledande Ingrid Lönnstedt och Anna Törner kommer du att bli rustad med de avgörande verktygen för att lyckas inom läkemedelsutvecklingen. Från att behärska grundläggande statistiska begrepp till att behärska avancerade överlevnadsanalyser – denna kurs ger dig den konkurrenskraftiga fördelen du behöver för att sticka ut och ta ledningen inom din bransch. 

Vem riktar sig kursen till?

Kursen är skräddarsydd för alla som är involverade i läkemedelsutvecklingen, oavsett tidigare erfarenhet eller statistisk kunskap. Med en mix av inspirerande föreläsningsfilmer och lättförståeligt textmaterial, kommer du att få den nödvändiga expertisen för att göra skillnad i läkemedelsindustrin. Det bästa av allt? Efter avslutad kurs kommer du att erhålla en eftertraktad certifiering som bekräftar din kompetens och positionerar dig som en auktoritet inom området.

 

Våra onlinekurser

Här hittar du Nordiske Mediers lättillgängliga onlinekurser med spännande branschexperter i relevanta ämnen. Vi ger dig en effektiv kursupplevelse där du enkelt och snabbt kan ta del av ett kompetenshöjande innehåll som vässar din kompetens och ditt CV. Givetvis blir du diplomerad efter avslutad kurs!

Med NM+ bestämmer du själv när, var och hur du vill ta del av kursen. Det enda som krävs är en dator eller mobil samt en internetuppkoppling. Så det är bara att sätta igång!
Utbudet kommer att växa och kurskatalogen uppdateras löpande. Lycka till!

Våra kursutbildare

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats accepterar du cookies. Läs mer