108_omberg_d2_3377_2_V5_LORES

Välkommen att delta på Recycling Cup 2024


Recycling Cup är återvinningsbranschens äldsta och mest prestigefyllda golftävling. Sedan 1989 har Recycling Cup samlat branschens beslutsfattare och leverantörer för att under en heldag i golfens tecken stärka gamla relationer och för att skapa nya.

Under denna dag är det spel, mingel och nätverk som står i fokus, detta under avslappnade och trevliga former. På Recycling Cup träffar du nya kunder, dina nuvarande kunder och dina branschkollegor.

Ombergs resort har en spännande och vacker bana med Vättern, Ombergs mystik och kultur i din närhet. Härliga natursköna omgivningar som präglas av närheten till Vättern från vindsvepta hedlandskap till skog, idylliska hagar och stränder som ger banan dess variation.

En heldag i golfens tecken

Vi kör en favorit i repris på 2023 års succé! Vi bjuder in er till Ombergs Golf Resort till att umgås med dina branschkollegor under trevliga och avslappnade former. När du lämnar Recycling cup är det med ny inspiration, ny kunskap och nya vänner. Det är vår vision och vårt mål.

Upplägg för dagen den 28 augusti

Vår huvudpartner Stena Recycling bjuder på en kort föreläsning och enklare middag kvällen innan Recycling Cup kl 18.30 den 28 augusti på Ombergs Golfresort för er som anländer dagen innan. Det bjuds på hamburgare med tillbehör och en dryck. Ni anmäler er till detta i deltagaranmälan.

 

Upplägg för dagen den 29 augusti

08.00 Samling vid klubbhuset för frukost och utdelning av startkit.

09.00 Shotgun start. Under dagen bjuder vi på förtäring längst banan.

18.30 Drink och prisutdelning med efterföljande trerätters middag.

 Startavgift: 1 500 kr/spelare.

I startavgiften ingår greenfee, frukost, förtäring under dagen samt drink och trerätters middag på kvällen. Boende ingår inte i startavgiften utan bokas på egen hand.

Arrangör

Samarbetspartner

Huvudpartner

Partners

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats accepterar du cookies. Läs mer