Originalet är tillbaka i Göteborg 19:e september!

Välkommen till Underhållsdagen – en mötesplats för underhållsproffs som strävar efter att nå oanade höjder inom tillgänglighet, effektivitet och hållbarhet inom sina verksamheter! Det här är inte bara ännu en konferens, det är en investering i din framtid.

Från sin ödmjuka början 2009 i Göteborg har Underhållsdagen vuxit till ett av de mest efterlängtade och omtalade evenemangen i branschen, och vi är tillbaka för ännu en omgång av banbrytande insikter och oöverträffade möjligheter! Vi levererar ett program fyllt till bredden med inspirerande föreläsningar och praktiska workshops som kommer att förändra spelet för dig och din verksamhet.

 

En anmälan är inte bara en konferens, vi ser det som ett samarbete. Därför får du även en
helårsprenumeration på U&D vid anmälan till Underhållsdagen!

Bli certifierad ultraljudsinspektör

UE Systems har tillsammans med tidningen Underhåll och Driftsäkerhet framarbetat ett kurspaket inom förebyggande underhåll och energibesparing som är anpassat för att lära deltagarna hur man bygger upp ett modernt och effektivt PdM-program.

Inriktningar

Underhållsdagen erbjuder ett brett spektrum av inriktningar för att tillgodose behoven hos olika sektorer och intresseområden
inom underhållsbranschen. Här är några av de huvudteman som kommer att behandlas:

Teknisk innovation

Upptäck de senaste tekniska framstegen inom underhållsverktyg, maskiner och system som kan revolutionera din verksamhet och öka driftsäkerheten.

Digital Transformation

Utforska hur digitalisering och dataanalys kan användas för att förutsäga och förebygga driftstopp, optimera underhållsscheman och förbättra tillförlitligheten.

Effektiv Resursanvändning

Lär dig strategier för att optimera resursanvändningen, inklusive personal, material och tid, för att maximera produktiviteten och minimera kostnaderna.

Hållbarhetsintiativ

Upptäck innovativa metoder för att integrera hållbarhetsprinciper i ditt underhållsarbete och bidra till en mer hållbar och miljövänlig verksamhet.

Arrangör

Media partners

Utställande partners

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats accepterar du cookies. Läs mer